Erfahre Erotik sowie du noch nie Erotik erlebt hast mit einer der meist erfahrene Liebhaber der Niederlande

Offene Beziehung: ich kann Sex und Gefuhle trennen

allereerst wil ik laten weten dat ik het erg jammer vind dat er een enorm taboe zit in sex met een ander en dat mensen het dan maar stiekem moeten doen, of vrouwen die alleen maar zeggen : ik heb mijn eigen Gigolo. want er zijn genoeg vrouwen met een behoorlijke fantasie, maar goed ik ben een vrouw tussen de 20 en 30 ik heb alles wat ik wensen kan huisje boompje beestje etc. mijn man en ik hebben gekozen voor een open relatie. mijn man en ik zijn al 13 jaar samen en hebben 2 geweldige kinderen. en natuurlijk is hij goed in bed (voor de mensen die natuurlijk denken dat ik niet aan mijn trekken kom bij mijn eigen man)… maar het is altijd een spannend moment om deze keuze te maken met de juiste afspraken en goedkeuringen tussen mijn man en mij.

nu even over mijn ervaring met Rene,
ow wat was ik bang en enorm zenuwachtig, want een gigolo bezoeken was nieuw voor mij, ik heb het wel met vrijgezelle mannen gedaan maar nooit echt met een professional;) en dat met die mannen was echt een teleurstelling voor mij. want uiteindelijk kwamen die alleen voor zichzelf.
zondag was hij zo snel in mailen dat we voor maandag al een “date” hadden. en natuurlijk de hele nacht niet geslapen. op het moment dat we elkaar zouden gaan ontmoeten dacht ik bij mezelf… ik kan nu nog terug.. maar ja, dan vind mijn eigen man mij een “lafaard” (in grappige zin) en ik moest toch verslag uit gaan brengen thuis 😉

dus ik had hem het kamer nummer ge sms’t en enkele minuten later stond hij daar, ik kon mezelf geen houding geven en was best wel van slag. Rene stelde me gerust over wat we gingen doen, en natuurlijk dat we geen dingen deden die ik niet zou willen:) het begon met een heerlijke massage, (zo kreeg ik mijn ademhaling ook weer onder controle en kon ik lekker ontspannen) de massage ging over in een erotische massage, wanneer dat gebeurde weet ik niet. maar dat het heerlijk was dat is zeker.
ook de muziek en de waxinelichtjes brachten de fijne sfeer die er zou moeten zijn.
en de verdere details mag een andere vrouw zelf ervaren 🙂

na 4 uur kwam het einde in zicht, hij was lekker klaargekomen en ik ook een heleboel keren (de tel is kwijtgeraakt)
wat een schatje is het toch, ook zelfs even helpen om mijn bh weer even vast te maken en dat bevestigen met een heerlijke kus en wat strelingen op mijn rug, ik zou direct weer mijn kleding uit trekken.:) thuis wachtte mijn man met smart op mijn belevenis, en dat vond hij zo’n geweldig verhaal dat ik van hem nog een “toetje” kreeg.. jeetje zeg wat een ervaring!!
ik zou het zo weer doen.

Rene vroeg mij ook hoe hij de Onzekerheid weg zou kunnen halen, door de stap te nemen om als “nieuwe” vrouw met hem te daten (al ben ik heel wat tegen gekomen ik vond het dood en dood eng net als menig andere vrouwen) maar er is niet echt iets te bedenken om hem te helpen om andere vrouwen te laten verwennen. want het is je geld zeker wel waard!

daarom heb ik besloten om een eigen anonieme account aan te maken zodat vrouwen die het zouden willen met mij zouden kunnen mailen als referentie 😉
en ja, ik dacht ook… jaaa ja das vast een vriendin of een kennis die dat dan even voor hem doet, of hij zelf misschien, maar dat is totaal niet waar.
Rene en ik kennen elkaar verder niet (behalve van onze date) hij woont 2 uur reizen bij mij vandaan.
maar goed, misschien is het een oplossing om de stap te nemen. mijn email adres is: swingding@hotmail.nl