Ervaar met een van de meest ervaren minnaars van Nederland, erotiek zoals je nog nooit erotiek beleefd hebt

Ervaring: Mijn eerste trio ervaring

Zodra ik arriveer bij de hotel kamer en René open doet, stroomt mijn lichaam en bonkt mijn hart van opwinding.
Mijn lichaam weet inmiddels dat ik weer ongelooflijk verwent en genomen ga worden.
Hoewel ik uiterlijk zeker niet het belangrijkste vind, geniet ik van zijn verschijning. Behalve dat het een mooie man is, weet hij zich ook leuk te kleden. Zeker niet standaard, maar uitgesproken, even gewaagd zoals hij dat zelf ook is.
Als ik hem zie wordt ik ongeduldig, heel ongeduldig, en doe ik niets liever dan mijn mooi verpakt kadootje uitpakken.

Vandaag wordt een speciale dag omdat helaas na deze afspraak daarna de seks voor mij even niet meer mogelijk is.
Voor onze eerste afspraak had ik van te voren mijn wensen geschreven en hij zijn spannende suggesties.
Dit keer was het stil… totdat vlak voor onze afspraak een kort berichtje kwam;
“Wat ik met je ga doen is voor jou een vraag en voor mij een weet”.
Inmiddels weet ik dat het goed, stevig, geil en weer intens en nieuw gaat worden, dus ik vraag niets en laat de opwinding van het onbekende toe in mijn lichaam.

Goed, het is zover, ik mag me weer heerlijk overgeven aan zijn handen, zijn lichaam, zijn heerlijke passionele pik !
Ik denk nog te weten hoe verrukkelijk het was, maar het zal me niet verbazen als hij dit weet te overtreffen.

Jaaaa, ik mag weer heerlijk gaan genieten, ik geniet van zijn zachte uitstraling, zijn heerlijke bos haren, waar ik met mijn handen door mag glijden en begin heerlijk ongeduldig hem uit te kleden en hij mij. Gelukkig helpt hij mee zodat ik al snel zijn heerlijke zachte huid voel.
Ik kijk graag naar hem, geniet van zijn zachte maar stevige, directe manier van beminnen en niets liever dan dat hij zijn heerlijke pik, die al lekker stijf is, in mijn mond stopt.
Daar wordt ik zo ongelooflijk geil van !! En hij doet het, hij doet wat ik wil en ik geniet… totdat ik er klaar voor ben om genomen te worden, klaar om hem weer heerlijk te ontvangen.
Hij neemt me zacht, hij neemt me hard… oh jaaaa zo lekker is het !!! Hij bemint me zoals ik bemint wil worden en het wordt met de minuut heftiger, bij ieder stoot voelt het geiler en geiler en hij laat me weer heerlijk klaarkomen… ik probeer het te zeggen wanneer ik kom, maar het lukt niet, het is zoooo heftig, zooo snel dat ik alleen nog maar kan kreunen, hijgen en ik kom gewoon, keer, op keer, op keer……

Rene gaat ook weer heerlijk met mij spelen, mijn grenzen opzoeken en hij laat me als een goochelaar een wasknijper zien, geen gewone maar een grote. Met zachtheid plaatst hij een knijper op mijn tepel. Mijn lijf weet nog niet wat deze sensatie is, of het nu pijn, prikkelend of erotisch is, maar het doet zeker wat met me!
Alleen al het feit dat hij met me speelt wind mij enorm op en ik voel de knijper steeds harder knijpen en ik wil niets liever dan zijn pik in mijn kutje voelen en ja… Rene laat zijn pik weer in mijn kutje glijden en laat de wat pijnlijke sensatie in mijn tepel overgaan in heftig prikkelend in combinatie met heerlijk neuken. Ook plaatst hij een grote knijper op mijn clitje, kleine stroomstootjes schieten door mijn lichaam en het is lekker om te voelen dat en hoe mijn lichaam reageert. Toch bouwde het te heftig op en verwijderen we deze knijper.
Het is heerlijk zo spelen, ik geniet van het experimenteren en dat Rene dit met mij doet.
Ja… ik heb een extreme chemie met hem en als het me lukt probeer ik mijn ogen open te houden om te zien wat hij allemaal met mij doet. Om te zien hoe lekker hij mij neukt, zoooo lekker, zoooo ongelooflijk geil… jaaaa… ik wil het zien dat HIJ het met me doet…
Ook de aanmoedigende tikjes op mijn billen… alles is nieuw en ik hou van nieuwe sensaties… ja speel met me, doe alles met me en ik geniet, ik vind het lekker…

Hij legt me op mijn buik, stuurt mijn benen en armen naar een bepaalde richting, pakt mijn arm beet en grijpt mijn lange haren. Hij houd mij zo stevig vast dat ik alleen maar hoef los te laten, alleen maar hoef te ontvangen… en ik voel zijn stevig greep, ik voel zijn keiharde pik die achterlangs naar binnen glijd. God wat geil !!!! Ja , hij houd mij stevig vast terwijl hij mij stevig neukt, mijn lichaam kan geen kant op waardoor ik zijn stoten nog intenser en harder kan ontvangen. Ik hou het niet meer van geilheid, ik gil en schreeuw het uit !!! Hij neukt me, en neukt me en neukt me !!!! Heerlijk lang en stevig en na vele orgasmes laat hij me los en geeft me de kans om even op adem te komen.
Ik verkeer nog steeds in volle extase en dat blijft zo gedurende onze afspraak, het terugkeren naar de realiteit hoeft voorlopig niet, en kan ik niet…. ik mag blijven zweven en maak een gigantische erotsiche trip.

Ja… Rene heeft op een zeer mooie manier macht over me… op een zeer opwindende manier wil en kan ik mij helemaal aan hem overgeven. Hij kan mij alles laten doen omdat ik weet dat het alleen maar mooi, lekker en heftig is. Hij weet dat hij alles met me kan en laten doen omdat hij weet dat ik hiervan geniet…. en niets liever doet hij dan mij laten genieten…
Een grotere vertrouwen bestaat er voor mij niet dan wat ik voel en heb met Rene…

Na heerlijk bemint te zijn komen we beide even tot rust en bestellen we wat te eten voor op de kamer. Alle gebruikte condooms, natte handdoeken, speeltjes etc. worden opgeruimd, we kleden ons aan en zitten als twee keurige beschaafde mensen aan tafel te wachten op ons eten. Het is gezellig en ik hoef me niet ongemakkelijk te voelen dat ik me zo laat gaan en ik geniet dat we ook gezellige “gewone” gesprekken kunnen hebben. Dat we ook daarin elkaar vinden.
Ja echt heel rustgevend en mooi… zo ongedwongen…
Na deze onderbreking weet ik niet hoe Rene het doet, maar voordat ik het weet, lig ik weer heerlijk passioneel met hem te vrijen… hij kan ook ongelooflijk lekker kussen en ik geniet hier enorm van. En soms kan ik bijna niet meer kussen omdat hij me gelijktijdig ongelooflijk lekker neemt… Een heerlijk overheersend gevoel hoe hij mijn kreunen en hijgen smoort met zijn heerlijke tongzoenen… wat is het toch een verrukkelijke man!!!!!

Ja, hij kan mij zo heftig nemen en beminnen, zo tot het uiterste doorgaan…
En als ik moe en voldaan lig na te genieten gaat hij mij heerlijk masseren… een heerlijke ontspannende zucht ontsnapt mij… en voel hem letterlijk helemaal over mij heen glijden. Ik probeer te ontspannen en niet opgewonden te raken, dit heb ik namelijk echt te snel bij hem, ik moet mijn lichaam even de kans geven om op te laden en ik probeer mij helemaal te ontspannen… zowel de achterkant als de voorkant wordt heerlijk gemasseerd en mijn gezicht ontvangt zachte en liefdevolle strelingen waardoor ik me inderdaad helemaal kan ontspannen en genieten…

Zodra hij mijn voorkant masseert is het weer gebeurd… jeetje! wat wordt ik toch ongelooflijk snel opgewonden van die man en het mag… en ik laat me weer meevoeren in de opwinding.
En Rene weet, hij voelt dat het weer tijd is om mij weer heerlijk te nemen.
Hij reikt om een condoom te pakken en ik krijg weer een shot van geilheid door mij heen als ik zie dat hij zich voorbereid om mij weer stevig te gaan neuken…

Na het weer intens beminnen, waarbij het heerlijke lichte gevoel niet meer verdwijnt uit mijn hoofd verteld hij mijn verrassing… hij heeft een man geregeld, een onbekende man die mij gaat neuken terwijl Rene mijn ook gaat neuken. Ja, voor het eerst in mijn leven een echte dubbele penetratie.
Na de eerste afspraak genoten te hebben van een vibrator in mijn kutje en zijn heerlijk pik hard neukend in mijn kontje, of een butplug in mijn kontje en heerlijk genomen te worden in mijn kutje, is het nu zover… onverwachts… ga ik het misschien in het echt voelen.
De opwinding is groot, nadenken kan ik al niet meer, dat kan ik al niet meer na 5 minuten als ik in Rene zijn armen beland.

Of deze man het bericht heeft ontvangen, of deze man het kan en wil doen is nog onbekend… maar deze fantasie die misschien werkelijkheid gaat worden zorgt voor een zeer opwindende voortzetting van onze vrijpartij. Hij legt me op mijn rug, duwt mijn beide benen naar achteren en begint mij ongelooflijk geil te neuken, terwijl hij spannende fantasieen verteld welke misschien werkelijkheid gaan worden.
Ik voel zijn keiharde pik in en uit glijden, lang, diep en hard. “Ja, straks komt een wildvreemde man je neuken” en hij neemt me diep en hard “mag hij ook je kutje neuken?” …Oh, ja echt doe het met me !!! …en hij neemt me diep en hard “straks wordt je in je kutje en kontje geneukt, een echte DP” en hij neemt mij diep en hard… “ga je dan weer lekker klaarkomen?” en hij neemt mij lang, diep en hard… Ik stroom over van geilheid, zijn heerlijke keiharde pik, zijn ritme… niet te snel, niet te langzaam… zijn stoten, hemels !!!! Hij gaat maar door en gaat maar door… ik bereik een stadium dat nog geiler is dan een heftig orgasme. Doordat ik alles wilde voelen, doordat ik alles wilde horen, doordat ik dit extreem geile gevoel zolang mogelijk wil voelen laat ik mij balanceren op het randje van een orgasme.
Ja, heerlijk blijven hangen op het randje van een orgasme… totdat het niet meer gaat, totdat ik niet meer kan en een orgasme niet meer uit te stellen is en er ongelooflijk in knalt, keihard komt het binnen, ik ontplof! ik gil het uit van genot! en voel al het nat van mijn kutje… en kom supergeil en zoooo lang klaar !! Zaaaaaalig !!!!

ik glij weer even terug naar een wat rustiger extase gevoel, maar hij gaat heerlijk door, ja… hij gaat heerlijk door met beminnen. Lang en vurig wordt ik genomen, vele malen laat hij mij klaarkomen, ik kan er geen genoeg van krijgen en ik heb het ook niet in de hand. Ik wordt heen en weer geslingerd van het ene orgasme naar het andere, en allemaal verschillend; geneukt in mijn kutje kom ik weer heerlijk klaar, hij glijd eruit en direct vingert hij mij keihard zodat ik weer kom en spuit en uitschreeuw van genot, ik neem weer een hap adem en zijn pik glijd weer in mijn kutje, ik tol, ik tol van genot, weet niet meer wat boven of onder is, links of rechts en zo neemt hij ook mijn kontje, vingert mijn kontje hard en kom explosief klaar, ik doe nog maar net mijn ogen open en hij duwt meteen erachteraan zijn pik diep in mijn kontje en neukt me heftig, zoooooo geil, zooooo lekker en zoooooo intens dat ik mijn langste orgasme krijg en wel anaal… Mijn kutje loopt letterlijk over en over en over. Ik kan het allemaal niet meer bevatten… ik glij weer terug naar een wat rustiger extase gevoel…

Dan maakt zijn telefoon een bliepje… een sms… de derde al… zou het dit keer die man zijn?
Na twee keer vals alarm zijn we dus iets minder opgewonden dan de eerste keer…
Dan hoor ik Rene zeggen; Ja, hij kan maar is er pas over ruim 1.5 uur…
Jeetje wat spannend !!!! Ik heb nog steeds het gevoel dat het een fantasie is, dat het niet echt gaat gebeuren. En we gebruiken deze opwinding om heerlijk door te vrijen, en daarna is er vast ook nog even tijd om even op adem te komen voordat hij komt… dacht ik… dachten we…

Dan horen we de telefoon weer… even kijken… hij is gearriveerd ! huh ??? !!! Dat is snel !!!!
Oh jeetje !!!! Neeee, echt ???? !!! Jeetje wat spannend, we gieren het uit van de pret, maar ik gier het ook uit van spanning. Ik vlucht de badkamer in, douche mij, douche mij nogmaals… bang dat ik niet fris genoeg ben na de urenlang hevige seks die ik al heb gehad met Rene…
We besluiten een handdoekje om mijn lichaam te wikkelen om het spannend te houden en mij te blinddoeken. Onbedoeld realiseer ik me dat er een nog een fantasie werkelijkheid wordt… namelijk dat ik al aardig uitgeput ben, al zo genomen ben, mijn lichaam al zoveel heeft ontvangen dat het eigenlijk teveel is. En dan… ja, juist dan… worden mijn benen gespreid en moe of niet, of mijn kutje of kontje het nog aan kunnen of niet, wordt ik nogmaals enorm genomen…

De opwinding is groot… er wordt geklopt… ik blijf in de badkamer staan en Rene doet open.
Ik sta te trappelen als een klein kind van opwinding en spanning…
Ik hoor zacht gepraat maar versta niets. Rene komt de badkamer in en blinddoekt mij, pakt me zachtjes beet en brengt me naar het bed. Ik zit op het randje van het bed en voel een persoon mij naderen… ik til mijn hand op en reik uit totdat ik een lichaam voel. Ver hoefde ik niet te reiken dus hij staat al heel dicht bij me en de opwinding slaat nog meer toe. Mijn handen glijden over zijn borst en ik voel een man in goede conditie. Rene heeft een mooie man voor mij uitgezocht, een aangename verrassing…
Heel bijzonder hoe je deze sensaties ervaart met blinddoek om. Zijn huid voelt wat harder aan wat waarschijnlijk komt door de lichte haargroei welke ik voel. Leuk zo’n verschil, want Rene is juist heel zacht… en dit is nog maar het eerste verschil.

Ja, het is een vreemde man, ik ken hem niet maar ik ben ongelooflijk opgewonden.
Opgewonden omdat ik weet dat Rene bij me is, naar ons kijkt en geregeld heeft dat ik helemaal genomen ga worden door een wildvreemde man terwijl hij kijkt. Dit wind mij enorm op !!!!
Voor deze middag voel ik me zijn vriendin, een vriendin waarvan hij precies weet wat ze lekker vind, een vriendin waarvoor hij zorgt dat ze niets te kort komt. Een vriendin die hij heerlijk gaat laten neuken door een ander man en waarvan hij gaat genieten omdat hij weet dat ook zij geniet…

Mijn handen glijden naar beneden en ik voel een handdoek, door de handdoek voel ik zijn pik, ik duw en wrijf mijn handen door de handdoek want ik wil zijn pik maar al te graag voelen… en dan niet alleen in mijn handen… nee… niets liever dan zijn stijve pik in mijn mond…… en echt ik ga de volgorde weer kwijtraken want ik raak weer zo snel in extase door al het ‘voorwerk’ van Rene dat ik glijd in een zone waar geen volgorde en tijd meer bestaat, alleen maar genieten…
Hij legt mij op mijn rug op het bed, ik adem heftig en ik voel dat de handdoek opengeslagen wordt, ik hoor aan zijn reactie dat hij ook zin in mij heeft, dat het goed is wat hij ziet en ik lig klaar voor hem om alles te doen met mij wat hij maar wil… Zijn handen glijden over mijn lichaam, mijn borsten mijn kutje… ik voel gelijk dat het een man is die weet wat hij doet en vol zelfvertrouwen mij gaat beminnen. Zijn tong en zijn vingers zijn ineens overal. Ongegeneerd maar liefdevol en met passie begint hij te beffen en vingert mij zo hard en lang dat ik het uitgil en weer spuit… en ook al voel ik dat mijn kutje en kontje al zo enorm genomen zijn, wordt ik moeiteloos door een wildvreemde man nogmaals keihard genomen, hard, stevig, geil maar ook met respect…
en ik geniet, geniet omdat Rene bij me is… en deze man verteld wat ik lekker vind… “ja… doe maar… vind ze lekker” en ik voel en vinger in mijn kutje en kont tegelijk… “je wordt nu geneukt door een wildvreemde man”… en ik geniet… ik geniet van zijn stem, ik geniet van zijn aanmoediging… zoooo geil… Rene weet wat ik nodig heb, Rene weet hoe ik genomen wil worden, Rene weet dat ik er geen genoeg van kan krijgen…
Ik wordt door deze man op zijn hondjes genomen en voel Rene voor me… met blinddoek lastig te zien maar gelukkig had ik al snel zijn heerlijke, vertrouwde pik in mijn mond terwijl ik achterlangs hard geneukt wordt… oh ik vind het beide lekker… ik wil het allemaal… oh ja, volgende keer mijn blinddoek af, ik wil Rene zien, ik wil hem kunnen pakken en dichtbij hebben zodat ik hem goed kan pijpen terwijl ik geneukt wordt… hij heeft iets waar ik zooooo ongelooflijk geil van wordt !!!!

De onbekende man ligt op zijn rug en ik mag zijn pik weer heerlijk pijpen, ja voorbereiden zodat ik zo lekker op zijn pik mag zitten, zijn pik mag neuken en ik neuk, ik neuk en laat me neuken en ik laat me weer gaan en beeld me in dat Rene kijkt, ik beeld me in dat hij kijkt en aan zijn pik trekt en hij geil wordt van hoe ik neuk en geneukt wordt… geil wordt hoe ik mij laat nemen door een wildvreemde man die hij voor mij geregeld heeft… jaaaa… deze beelden maken me ongelooflijk bloedgeil.
De man komt overeind en ik voel zijn heerlijk tong aan mijn borst, een lekkere harde tong aan mijn tepel. Hij doet dit zo ongelooflijk geil dat ik me weer helemaal overgeef en zelfs kom tot een heerlijk zacht en licht orgasme… het gaat maar door en ik zweef… ik geniet…

Dan voel ik Rene achter me, mijn kutje is nat, ja alles is nat van al het klaarkomen en het nat heeft zich verspreid… nat genoeg dat ik Rene’s vingers moeiteloos in mijn kontje voel glijden… een heerlijk sensatie ondanks dat mijn kontje al flink genomen voelt en doordat hij zonder pardon mij keihard vingert gil ik het uit en kom ik klaar met een pik in mijn kutje van die andere man, zoooo geil !!!!!
En Rene gaat door, zoals hij altijd doorgaat, en laat ook weer zijn keiharde pik diep in mijn kontje glijden… jaaaaa… dubbele pentratie… geeeeiiiiillll… geneukt door 2 geile mannen die weten wat ze doen. GOD WAT GEIL !!!! Ik geniet… ik geniet enorm !!!!! ze zeggen wel eens dat een orgasme voelt alsof je tript op een heroineshot, nu weet ik niet hoe dat voelt, maar zo voelt het voor mij de hele middag en ja… de hele avond… vanaf het begin tot het eind volledig van de wereld af en alles wat ik nu beschrijf doet nog tekort aan wat ik heb mogen voelen…

Uitgeput liggen we met zijn drieen op bed, aan iedere kant een man, mannen die ik alleen maar gevoeld heb en wat ik als zeer respectvol, liefdevol en ja… stevig en geil heb mogen ervaren.
Na een aantal minuten van rust hoor ik Rene’s lieve stem vragen of de blinddoek nu af mag… ik moet het even op mij in laten werken… maar ik vertrouw Rene blindelings, letterlijk en figuurlijk dus… en mijn blinddoek gaat af… ik kijk in de ogen van “mijn” ander man en zie een heerlijke lieve man mij lachend aankijken… ik voel van alles… en heb vaak de neiging om mezelf te “vermannen” iets wat ik prima kan… maar nu besloot ik om me dan maar helemaal bloot te geven en ook mijn emoties toe te laten. Dit was zoooo mooi, zooooo bijzonder, zoooooo iets wat ik nog nooit heb meegemaakt met werkelijk 2 fantastische mannen dat ik besloot dat ze ook mijn tranen van geluk mochten zien. De “andere man” sluit me in zijn armen en Rene ligt naast me en weet als geen ander wat voor tranen dit zijn en ik geniet weer van zijn zachte gerustellende woorden naar die andere man dat het goed is… volledige ontlading… hoe mooi is het als iemand je al zo goed kent in zo’n korte tijd…

Met zijn drieen nestelen we ons nogmaals op het bed zoals je normaal op een bed ligt en we stralen allemaal van dit moois, we babbelen en bovenal al genieten we na…

Wanneer hij zich gaat douchen excuseert Rene zich dat er geen droge handdoeken meer zijn. En nee… niet alleen nat van het douchen… maar Rene heeft mij al zo vaak spuitend klaar laten komen dat alle handdoeken doordrenkt zijn van mijn geil…

Hij heeft inmiddels gedouched en Rene blijft naast me liggen… voor even mag ik me nog zijn vriendin voelen die na zo’n heftige mooie ervaring geborgenheid zoekt in zijn armen
Terwijl hij aan het douchen was vroeg ik aan Rene of hij klaargekomen was, dit was niet het geval en Rene bied hem aan, na terugkomst in de kamer, dat ik dit best nog graag bij hem wil doen… hij denkt na en het is goed zo… en zo liggen we dus nog even met zijn drieeen… mijn lichaam is nog nat van al het geil… en juist door deze ontspanning laait de opwinding weer op, handen glijden over mijn natte lichaam, handen verdwijnen naar mijn clitje en geven geile tikjes… ik voel mijn nat onder hun handen… oh zo geil… zo lekker… zo… .en voordat ik weet heb ik weer zijn pik in mijn mond en pijp. Iedere keer opnieuw wordt ik hier zo opgewonden van en krijg nog een heerlijk toegift; Rene in mijn kutje, zijn pik in mijn mond genieten we van elkaar…
Rene stopt vervolgens een vibrator in mijn kutje en zit op zijn knieen aan de ander zijde naast me trekkend aan zijn pik, terwijl ik de ander man pijp… ik laat me terugzakken in bed, heerlijk vermoeid en hem zichzelf aftrekken boven mijn mond… oh jaaaa… laat het me ontvangen en zodra hij voelt dat hij gaat spuiten stopt hij zijn harde pik diep in mijn mond en spuit mij diep in mijn keel en mijn mond loopt over, terwijl ik gretig alles probeer door te slikken… oh zo geil… zoooo lekker… ik wil het allemaal hebben, met nog steeds de vibrator in mijn kutje lik ik de laatste druppels op van mijn schouder… en ik wordt nog heerlijk beloond door een passionele kus… de handen van de mannen glijden over mijn hele lichaam en smeren al het geil uit… wat een ongelooflijk bijzonder gevoel… een totale gevoel van ontspanning komt over mij heen en ik mag heerlijk nagenieten

Vlak voordat deze trio begon vroeg Rene mij wat ik zou willen en wat mij opwindt, het kwam onverwachts en ik merkte dat ik nogal overdonderd was. Ik wist niet zo snel wat ik moest zeggen… één ding schoot mij al wel te binnen, omdat ik dit al zo lang wilde; aan iedere borst een man, aan ieder tepel een heerlijk tong, beide borsten tegelijk verwent…
Ik weet al niet eens meer wanneer het gebeurde want ik zit in een erotische draaikolk, het enige wat ik weet is dat het gebeurde en dat het extreem lekker was !!! Ik kan het wel uitgillen van geluk!!! Dat ik dit allemaal mag meemaken !!! Ja meer!!! ik wil nog meer!!! En nog een keer !!!
Ja, ze doen het beide lekker, beide mannen zijn ongelooflijk lekker !!! Twee beste minnaars die ik ooit gehad heb en dan ook nog door alletwee tegelijk bemind worden. Het is niet te bevatten en ik ga helemaal los, ja… dat heeft Rene mij wel gegeven, dat ik mag zijn wie ik ben, dat ik me helemaal mag laten gaan en dat ik durf te zeggen wat ik wil, waar ik opgewonden van wordt, waar ik echt supergeil van wordt, zonder me te hoeven schamen. Ik mag het uiten, ik mag het uitgillen, uitkreunen en uitschreeuwen van genot !!! Ik kan bij beide mannen mezelf zijn zonder mij ordinair te voelen, zonder dat ik respectloos behandeld wordt. Voor nu ga ik maandenlang van deze meest bijzondere dag en avond genieten, enorm nagenieten want ik ben zo enorm bevredigd, zo enorm voldaan en alles voelt zo enorm goed…

En als ik dan 3 weken later ook nog weet dat deze onbekende man het niet alleen mag van zijn vrouw, maar dat ze er zelfs van meegeniet en opgewonden van wordt, heeft dit een enorme meerwaarde voor mij. Zo mooi kan erotiek zijn, zo mooi kan liefde zijn. Het juiste onderscheid maken tussen lust en liefde, het elkaar gunnen en het samen beleven. Hoe mooi is het, dat je dit samen kan delen en ik voel me des te meer met volledig respect behandeld door deze onbekende man.
Heel mooi hoe Rene dit allemaal heeft geregeld en ons heeft samengebracht…

En ik… ik mag zijn wie ik ben… dat hebben beide mannen me wel laten voelen.
Urenlang enorm bemint worden.
Het is een mooi verhaal en het allermooiste is, dat wij het echt hebben mogen meemaken… En na de mooi woorden van Rene; “Geniet na… ja,het mag…” kan ik de hele wereld aan.
Voor nu neem ik afscheid, kroel nog even heerlijk bij hem op schoot en laat mijn handen nog eenmaal door zijn haren glijden… ja… alles klopt aan Rene, wat is het toch een lieve en verrukkelijke man…>/p>

Eenmaal thuis, kijk ik in de spiegel, ik zie mijn kutlipjes… ja… ze zijn heerlijk dik en opgezwollen, ik voel mijn kutlipjes en ze zijn warm… helemaal aan het nagloeien na het zoveel mogen ontvangen.
Schraal ben ik niet, deze mannen hebben mij zo ongelooflijk lekker nat gehouden.
Zo ook mijn kontje, heerlijk om het wat beurse gevoel nog de dag erna te voelen. Maar ook dat hebben ze stevig maar met zorg bemint…
Ik ga intenser dan ooit tevoren genieten van mijn seksualiteit en koester mijn eerste trio ervaring.