Ervaar met een van de meest ervaren minnaars van Nederland, erotiek zoals je nog nooit erotiek beleefd hebt

Workshop

Beminnen is een kunst.

Een prettig, ongeremd seksleven is voor honderdduizenden Nederlandse vrouwen niet vanzelfsprekend (geen, weinig, slechte ervaringen -Seksueel misbruik-, niet durven, verlegen, geen zin in seks, pijn bij het vrijen -vaginisme-,  moeilijk klaar kunnen komen, etc).
Het is dan ook heel jammer dat veel vrouwen nauwelijks of nooit fijne erotiek hebben mogen beleven. En de vrouwen die met erotiek geen problemen hebben, weten vaak niet dat er nog veel meer valt te genieten..
De meeste vrouwen vinden het een erg opwindende gedachte een keer te vrijen met een ervaren man. Een man  die wéét hoe hij een vrouw weer op en top vrouw kan laten voelen.
Ik beschik over de gave een vrouw (weer opnieuw) van erotiek te laten genieten.
Voel je weer begeerd.
Het voorspel van “TANTRISCHE MASSAGE” is enerzijds volledig ontspannend en anderzijds erotisch prikkelend. Je hoeft niets te doen. Je ontvangt uitsluitend. Een heerlijk gevoel van welbehagen. Tijdens intiem samenzijn leidt dit dan vervolgens tot een zodanig prettige gemoedstoestand dat de meeste vrouwen een orgasme bereiken als nooit tevoren.

Een orgasme is voor lang niet alle vrouwen “normaal”.
Veel vrouwen lukt het niet of moeilijk om tot een orgasme te komen door/tijdens penetratie.
De meeste vrouwen hebben nog nooit een orgasme beleefd door stimulering van de G-spot (squirten/ejaculeren). Ik laat je dit opwindende gevoel van klaarkomen intens beleven. “Een orgasme is voor mij niet belangrijk” hoor ik je denken… Maar wel mooi om nog eens mee te maken.
Voor veel vrouwen zou het niet verkeerd zijn eens een aantal uren te verpozen met een goede, ervaren GIGOLO. Voor de meesten zal het er nooit van komen………….
Wanneer heb jij voor het laatst intens genoten van erotiek?
Gun jezelf één keer het opwindendste moment uit je leven.
Het is toch zonde om zo’n intens moment een leven lang aan je voorbij te laten gaan…

Je zorgt goed voor jezelf. Voeding, beweging; maakt afspraken voor kapper, schoonheidsspecialiste, wellness-sauna en dergelijke. Zo rust er steeds minder een taboe op een ‘GIGOLO INHUREN’ cq GIGOLO BOEKEN. Maar liefst de helft van alle vrouwen bestempelt het vandaag de dag zelfs als slim, modern en verstandig (bron: singlessite).
Wees niet bang het initiatief te nemen…….. Wat is het ergste dat zou kunnen gebeuren……..?

De workshop begint met een niet erotische massage. Doel is je te laten ontspannen.
Vervolgens een erotische massage of TANTRA MASSAGE. Wat wij daarna gaat doen……..? Laat je fantasie werkelijkheid worden……..
Na het fijnste gevoel volgt totale ontspanning.

Je bent in het dagelijks leven druk met presteren, verantwoordelijkheden, verplichtingen, stress en nog veel meer “moeten”.
De boog kan niet altijd gespannen staan.
Durf te genieten van je eigen seksualiteit, misgun het jezelf niet. Zeg tegen jezelf dat jij ook mag genieten!
Doorbreek je eigen sleur van deugdzaamheid en fatsoen.
Zou het niet heerlijk zijn af en toe even alles van je af te laten glijden en los te laten?
De gelukshormonen die vrij komen na een intens orgasme zijn super gezond voor lichaam en geest.
Je goede humeur is helemaal terug, je straalt en blaakt weer van zelfvertrouwen.

Vergeet jezelf niet!!